A Pécsi Üvegmester széles választékú üvegszolgáltatásokat kínál Pécsett és vonzáskörzetében, a helyszíni üvegezéstől a hőszigetelő üveggyártásig.

A Groupama Garancia és a Generali Providencia biztosítással rendelkezőknek a szolgáltatás INGYENES!

Ingyenes árajánlatot adunk önnek otthonában.  Megmondjuk, hogyan javíthatjuk vagy cseréljük ki a törött/sérült üveget a lehető legjobb áron.

Az ablak- és üvegjavításban egy teljes körű szolgáltatást nyújtó üvegszerelő és javító vállalkozás vagyunk. Otthoni vagy üzleti szolgáltatásainkhoz mobilszolgáltatásokat kínálunk egy törött üveg javításával egy új kirakat telepítéséhez.

A lakossági és kereskedelmi üveg javítási szolgáltatást nyújtunk. Törött üvegek, ablakok, erkélyek, ajtók, tükrök és egyedi zuhanyajtók, zuhanykabinok. Ha magas színvonalú és személyes szolgáltatást keres, akkor a megfelelő helyen van.

Célunk, hogy kiváló ügyfélszolgálatot biztosítsunk a legmagasabb minőségi munkával. Az ügyfelek elégedettsége és megbízhatósága két fő pillérünk, és mi ott vagyunk minden projekt mögött a kezdetektől a végéig és azon túl.

Tisztelettel várom régi, és leendő partnereim, megrendelőim jelentkezését.

 

Szolgáltatásaim:

– üvegezés – helyszíni üvegezés – hőszigetelő üvegezés – drótüvegezés – ablak üvegezés – bejárati ajtó üvegezés
– tükörcsiszolás – tükör fazettázás – tükörragasztás – tükörfal – képkeret üvegezés – képkeretezés – üvegfúrás – üvegcsiszolás

Egyéb:

– üvegpolc – hűtőüveg – síküveg – katedrálüveg – drótüveg – edzett- és ragasztott biztonsági üveg – homokfújt üveg – laminált üveg